Marshall Medical Center

Placerville, California
Donor Recognition

Located in the heart of the Sierra Foothills between Sacramento and South Lake Tahoe, Marshall Medical Center administers healthcare to the surrounding community and looked to Aesthetics to design a display to recognize gifts made to the capital campaign funding of the expansion of their facility as well as existing campaigns. A custom wallcovering featuring local imagery, a digital display, glass panels and wood accents come together to recognize multiple campaigns. An Art Invitation for Staff was opened to the employees at the facility to submit photography to be considered for the display and naming opportunities. Images were selected and featured on the electronic component of the display as well as naming plaques located throughout the hospital.



Co-creating environments that nurture and inspire